Czech Racing Kennel
závodní tým saňových psů / sleddogs racing team

Zuberec 2022 Mošovce 2021 MS Švédsko 2019 MS Francie 2019 Old Musher Race 2018 Louka 2018 ME Itálie 2018 Tři Studně 2015 Zuberec 2013

Zuberec 2022


Mošovce 2021


MS Švédsko 2019


MS Francie 2019


Old Musher Race 2018


Louka 2018


ME Itálie 2018


Tři Studně 2015


Zuberec 2013


<<
>>

Novinky červenec 2015

 

Červenec 2015

 

Štěňata rostou, dnes mají právě 1 měsíc.

 

1. kluk - Frankie (Frank Lampard) - můj!

 

1. holka - Gazza (Paul Gascoigne) - rezervována

 

2. holka - Azpi (Cesar Azpilicueta) - rezervována

 

3. holka - Kari (Karim Benzema) - rezervována

 

4. holka - Dida (Nelson de Jesus Silva) - rezervována

 

 

 

-----

 

V rámci výstavy zvířat a Propetu jsme na BVV měli takový krátký povídání o mushingu. Doprovodný program, během něhož jsme vystoupili, zajišťoval náš dlouhodobý sponzor - výrobce granulí CARNILOVE a Brit. Na pořadu dne bylo taktéž povídání o canisterapii, obedience, pozitivní motivaci, sportovní kynologii, handlingu, grumingu (to je aspoň šílenost :-) ), plemenech Poitevin a Porcelán atd.

Jinak to vystavování není tak špatný - všichni jsou pěkně v klimatizovaným pavilonu, čistí, slušný hadry na sobě, všude kvadrilión stánků s různým žrádlem a pitím, pěkně v civilizaci, takže nepotřebuješ čtyřkolku, aby ses dostal na místo a jediný co sebou člověk táhne jsou židličky a ňákej stolek, plus teda ňákýho vořecha... Oproti mushingu, kde máš třeba na podzim bláto až v trenkách, lidi poznáš jen podle čísla (na zádech, vepředu k nepřečtení), stánky jsou ti ukradený, páč se během závodu nažereš tolikero sraček co lítá od psů, že hlad prostě neřešíš, všude většinou zima, ideálně ještě chčije nebo rovnou sněží, krámů máš sebou na slušnej malej bazoš a jediný co člověka čeká po celodenním vyndávání a zandávání psů do boxů a neustálým úklidu po nich, je natáhnout se v káře do spacáku... Stojí k zamyšlení.

Příležitost "ukázat se" dostala skororoční fenka Flo. A dost si to užila, nejen kvůli spoustě dobrot od Britu.

 

 

 

 

obec Březí
okres Žďár nad Sázavou
kraj Vysočina
stát Česká republika
světadíl Evropa
planeta Země